Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

3o Ελληνικό Συνέδριο Bookcrossing


Στο πρώτο, όταν η αγαπητή Luz αποφάσισε να φέρει το θεσμό στην Ελλάδα, δε μπόρεσα να είμαι. Και με έριξε αυτό, ήθελα πολύ να τους γνωρίσω όλους και να είμαι στη Θεσσαλονίκη. Στο δεύτερο, στο "Συμπόσιο" της Αθήνας ήμουν, δεν το έχανα με τίποτα. Και περάσαμε πολύ ωραία, δε θέλαμε να φύγουμε. Και γνώρισα και όσους δεν είχα γνωρίσει στο πρώτο. Αισθάνθηκα πολύ παρέα με όλους τους. Και το Μάη στο τρίτο, στη "Μάζωξη" των Χανίων, θα είμαι κι εκεί.

Να ξαναδώ αυτούς που ξέρω, να δω νέα πρόσωπα και να περάσω τις εντελώς τελευταίες μου μέρες πριν το στρατό ευχάριστα. Και με ιντριγκάρει που θα είμαι μαζί με κάποιους που δεν ήταν ούτε στο 1ο, ούτε στο 2ο. Θα έχει την πλάκα του! :-)

Όσοι δεν ξέρετε αν θα έρθετε και όσοι το σκέφτεστε, απλά σταματήστε! Όσοι αποφασίσατε να μην έρθετε, ξανασκεφτείτε το! Ελάτε! Τα παιδιά έχουν κάνει ωραίο πρόγραμμα και θα περάσουμε καλά. Και θα αφήσουμε και μπόλικα βιβλία, να ανεβούν για τα καλά τα Χανιά! Και θα τσιμπήσουμε και διάφορα φαγώσιμα! :Ρ Και θα δούμε και που θα πάμε τον επόμενο χρόνο. Γιατί ένα συνέδριο δεν είναι ποτέ αρκετό...

The city which will have the honour and responsibility to host the Greek Bookcrossing Covention of 2009 is... ? :-)

6 σχόλια:

  1. ti mou thimises me tin photo:)
    ena simposio den ine pote arketo san to ena filaki ine ligo poli ligo :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λες να έρθω για εκδρομούλα πριν τις εξετάσεις?σαν πενθήμερη δηλαδη!
    αν δεν είχα τη δουλειά δεν θα το έχανα με τίποτα, αλλά...(δεν κάνει να βρίζουμε σε ξένα blogs)...δυστυχώς δε μπορώ.(δεν κάνει να βρίζουμε σε ξένα blogs).(δεν κάνει να βρίζουμε σε ξένα blogs).(δεν κάνει να βρίζουμε σε ξένα blogs).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι παίζει φιλαράκι; Κάθε φορά θα γράφεις και με διαφορετικό nick; :Ρ

    Ρε, πάρε ρε μια άδεια ρε! Έλα ρε! Άντε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς να πάρει άδεια ο άνθρωπος με τις τόσες ιδιότητες? Εύκολο το'χεις?
    Άντε ας το γράψω κι εδώ...ανυπομονώ για τη μάζωξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ μάλλον δεν θα είμαι. Δυστυχώς το πήρα χαμπάρι ότι όταν είμαι με μεγάλο πλήθος, αισθάνομαι σαν το ψάρι έξω από το νερό. Όχι ότι φταίει κανείς από τα παιδιά που γνώρισα πέρσι στην Αθήνα, κάθε άλλο. Μια χαρά φιλικοί ήταν. Απλά δεν με βαστάει το γενικό κλίμα, μωρέ... Αλλά θέλω να πάτε, να περάσετε ωραία και να απολαύσω τουλάχιστον τις περιγραφές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν μικρή, φτωχή και κυρίως... ΑΜΥΑΛΗ κομίστρια (όχι του dvd) έχω να δηλώσω: κανόνισε να έρθεις αλλιώς δεν θα πάμε Angouleme to 2009!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή