Τρίτη 5 Ιουνίου 2007

ΚΕ.Π.ΚΑ

Πέρασα σήμερα το μεσημέρι από τα γραφεία του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (Τσιμισκή 54, 2ος όροφος) και γράφτηκα μέλος της οργάνωσης.

Μιλάμε για μια μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική και ανεξάρτητη οργάνωση καταναλωτών, που λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Υποστηρίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων καταναλωτών παγκοσμίως, ενημερώνει σχετικά με υπηρεσίες και προϊόντα, προστατεύει τα δικαιώματα κάθε καταναλωτή και ασκεί συλλογικές αγωγές υπέρ τους και εν τέλει διεκδικεί τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας καθημερινά...

Θεωρώ πως κι εσείς όπως κι εγώ έχετε πέσει θύματα εκμετάλλευσης, κακής εξυπηρέτησης, παραπλανητικής διαφήμισης και δεκάδων άλλων καταστάσεων που σας έχουν θυμώσει και απογοητεύσει. Είναι όμως νομίζω καιρός να μάθουμε τα δικαιώματα μας και να τα διεκδικούμε απέναντι σε όποιο αγνοεί τη νομοθεσία και μας τους ίδιους.

Προσωπικά, το τι πέρασα πριν μερικούς μήνες από τη Forthnet είναι άνευ προηγουμένου! Διπλοχρεώσεις, ατελείωτες καθυστερήσεις, "κατά λάθος" διακοπή της γραμμής, ανεπαρκής εξυπηρέτηση, απλά και μόνο επειδή σκέφτηκα να βάλω DSL.

Ελπίζω κάποιοι από σας που με διαβάζουν να πάρουν το χρόνο και να μη λυπηθούν τα ελάχιστα χρήματα και να γίνουν μέλη του ΚΕ.Π.ΚΑ. Να τους βοηθήσουμε να μας βοηθήσουν, για να μην κερδίζουν από μας αυτοί που δε μας σέβονται...

6 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του ΚΕ.Π.ΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένω εντυπώσεις για το περιοδικό...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλωσόρισες στην παρέα μας.. Μακάρι και άλλοι καταναλωτές να σκεφτόντουσαν όπως εσύ. Σε ευχαριστούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σας βρήκα και τους 3...

    Το περιοδικό μου άρεσε! Βρήκα αρκετά θεματάκια που μου χρειάζονται και έχει όμορφη σχεδίαση. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοψε το γλύψιμο ρε που όλα τα βρηκες καλα...:Ρ

    Πρεπει κι εγω να περάσω πλάκα πλάκα να γίνω μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η θέση είναι επίσης πολύ καλό! Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος τόσο ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή