Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

Σούμα...

Ας κάνω μια σούμα με διάφορα πραγματάκια...

Παρουσίαση ήρθε και πέρασε στο ΙΕΚ. 2 μέρες (αύριο και μεθαύριο) μάθημα και μια βδομάδα (από 25 μέχρι 29) τελικές εξετάσεις. Τίποτα το ιδιαίτερο, χαλαρά όλα...

Τι ζέστη είναι αυτή ρε παιδιά; Τι καλοκαίρι θα περάσουμε; Α ρε λιώσιμοοοοο...

Παρατηρώ πως τελευταία είμαι πιο ήρεμος από όσο ήμουν ακόμη και στο άμεσο παρελθόν. Κάτι παίζει. Ή που κάποιος θα φάει τρελό χέσιμο όταν θα ξεσπάσει αυτό ή που έχω αρχίσει να γίνομαι ήρεμος άνθρωπος. Χάλια δηλαδή!

Ήρωας της ημέρας: Paul Potts, ο νικητής του Britain's Got Talent. Δείτε το video της πρώτης του συμμετοχής, του ημιτελικού και του τελικού. Απίστευτος!
(thanks Titana)


Αυτό το trailer το έχετε δει;

Ωραία, ενημερωθήκατε και οι ανενημέρωτοι. Πάμε τώρα το νέο: Ο πανίσχυρος μεγιστάνας των ninja είναι εδώ! Την κατέβασα και σύντομα θα κάτσω να τη δω. Πρέπει να παίζει πολύ γέλιο. Ζήτω!
(thanks Petrakea)


Πήγα 3 φορές στο Φεστιβάλ Βιβλίου που τελείωσε χτες. Είδα πολλά βιβλία, τρόμαξα με τα άσχημα εξώφυλλα (ok, το καλό βιβλίο δε φαίνεται από το εξώφυλλό του, αλλά τι εμποδίζει κάποιον να φτιάξει ωραίο το περιτύλιγμα;), ψώνισα, πέρασα καλά και κατέληξα στο εξής: Θέλω φθηνότερα βιβλία. Είστε πανάκριβοι, κύριοι! Ή έστω καταλάβετέ το πως σε ένα Φεστιβάλ Βιβλίου, δεν πάτε με τις ίδιες τιμές που πουλάτε στα βιβλιοπωλεία. Θα ήθελα να δω μια έκπτωση 20% πχ. Δεν την είδα όμως...

1 σχόλιο: