Κυριακή 6 Μαΐου 2007

Απολαύσεις... (Part Four)

Friends For Ever...

Είπαμε για torrents, είπαμε (εμβόλιμα) και για το greektvsubs, ας πούμε τώρα τα σοβαρά θέματα: Αγαπάμε Friends!

Μιλάμε για τη σειρά των σειρών. Το πιο πετυχημένο sitcom ever. Μιλάμε για 10 γεμάτες σεζόν με έρωτες, γάμους, χωρισμούς, επαγγελματικές καριέρες, επιτυχίες και αποτυχίες, ups and downs, απίστευτες ατάκες, τρελές καταστάσεις, αλλά πάντα με κεντρικό άξονα τη φιλία 6 εντελώς διαφορετικών και (φυσικά) ξεκαρδιστικών χαρακτήρων.

Την Phoebe, με την πίστη της στα μεταφυσικά, την περίεργη μουσική και την κουφή ζωή της πριν τη γνωριμία της με τους υπόλοιπους.

Τον Ross, με τη συνήθειά του να παντρεύεται και να χωρίζει αμέσως μετά, την πολύπαθη σχέση του με τη Rachel και τη δουλειά του σαν Παλαιοντολόγος να γίνεται αντικείμενο πειράγματος από τους υπόλοιπους.

Τη Rachel, την όμορφη της παρέας, το κακομαθημένο κοριτσάκι που μεταμορφώθηκε και την τρέλα της με τη μόδα και τον Ross (όσο και αν λέει "We were not on a break!").

Τον Joey, που δε φημίζεται για την ευστροφία του, την προσπάθειά του να γίνει γνωστός σαν ηθοποιός και τις πολλές επιτυχίες του με τις γυναίκες ("How you doin'?").

Τη Monica, την πρώην παχιά κοπέλα, την τρέλα της με την καθαριότητα και την μαγειρική της.

Και τον Chandler, με το αστείρευτο χιούμορ, με την απροσδιόριστη δουλειά και την ανεκδιήγητη Janice ("Oh...my...God!").

Όλα ξεκινάνε στο Central Perk, το καφέ-στέκι της παρέας. Και όλα τελειώνουν με τους 6 να πηγαίνουν πάλι για καφέ και με τον Chandler να ρωτάει "Where?" και να κάνει το καλύτερο (και το τελευταίο) αστείο της σειράς. 236 απίστευτα επεισόδια.

Έκλαιγα με το τελευταίο επεισόδιο. Δεν ήθελα να πιστέψω πως τελείωσε. Το έβλεπα λίγες βδομάδες αφού παίχτηκε στην Αμερική. Μέχρι τότε, έβλεπα όσα σκόρπια επεισόδια πετύχαινα στο Star. Από τότε, έχω δει όλα τα επεισόδια 2 φορές και δε χάνω ευκαιρία να ξαναβάλω τα dvd όποτε θέλω να ανεβώ.

Είναι μεγάλη αγάπη οι Friends. Και θα ήθελα πολύ να έχω την ευκαιρία να μαζεύομαι σε σπίτια με φίλους και να καιγόμαστε ώρες ολόκληρες με τις σεζόν απ'την αρχή. Μακάρι...

3 σχόλια:

  1. Και γιατί νομίζεις ότι πήραμε αυτούς τους τεράστιους πορτοκαλί καναπέδες και γέμισε το σαλόνι;...
    Ο φραπέ σου να έχει 4 ή 5 παγάκια;
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μίλησες σωστά. Η απόλυτη θρησκεία, λέμε. ΤΟ παθος, ΤΟ λιώσιμο, δεν χορταίνονται με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή