Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

1 χρόνος Λογική της πλάκας!

Κυρίες, κύριοι και αγαπητοί τηλεθεατές του Πρώτου καναλιού της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης στην Ελλάδα και στην Κύπρο, η Λογική Της Πλάκας γιορτάζει!

Παρότι το ξέχασα εντελώς, 23/3/2007 ανοίξαμε και γράφουμε! Στον ένα χρόνο του, είδε 159 posts, που στο μεταξύ έχουν γίνει 163 μαζί με αυτό που διαβάζετε. Δεν είναι κι άσχημα λέω!

Ήταν μια ωραία μέρα για τους άλλους αλλά λίγο μαύρη για μένα. Ήθελα να είμαι αλλού, ήθελα να μην έχω κλειστεί μέσα με παρέα το PC, ήθελα να είμαι κοντά αντί μακριά και έτσι αποφάσισα να κάνω το βήμα και να ανοίξω ένα ιστολόγιο, να ξεγελαστώ λιγάκι. Στην αρχή πραγματικά ήμουν σίγουρος πως δε θα τραβήξει πολύ. Όπως το παιδάκι που παίζει στην αρχή με το καινούργιο παιχνίδι, αλλά το βαριέται γρήγορα; Έτσι με θεωρούσα κι εμένα.

Βέβαια αν εξαιρέσουμε το διάστημα Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου που περνούσα σαν ξένος από το blog, καθώς έλεγα πως δεν έχω κάτι να γράψω (και δεν έγραψα ούτε ένα post-ύμνο στις γιορτές των Χριστουγέννων που υπεραγαπώ, ντροπή μου), κατά τα άλλα δεν το βαρέθηκα καθόλου. Έχει την πλάκα του...

Και μια που είπα πλάκα, να πω και πως μου ήρθε ο τίτλος, το Λογική της Πλάκας, τον οποίο στο πρώτο μου post θεωρούσα προσωρινό και έλεγα κιόλας σε όποιον έμπαινε να μου προτείνει κάποιον άλλο και να γίνει νονός του blog. Γενικά είμαι της άποψης πως χρειάζονται ίσα μέρη γελοιότητας και σοβαρότητας, ανούσιων και ουσιαστικών θεμάτων, λογικής και πλάκας, στον καθένα από μας για να είμαστε υγιείς πνευματικά.

Όποιος με έχει διαβάσει ενδελεχώς θα δει πως δίπλα στη Eurovision παίζουν οι εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Δίπλα στον Δορυφόρο του TV100, εκείνο για την Ελληνική Αστυνομία. Τα, πολυάριθμα πρέπει να ομολογήσω αλλά είναι μεγάλη αδυναμία μου, posts για τις αμερικανικές σειρές, μαζί με την Αμαλία, τον αήμνιστο Σωτήρη Μουστάκα, το ΚΕΠΚΑ. Και κάπου εκεί παραδίπλα και η Tila Tequila (άντε να την αναφέρω, να χαρεί λίγο και η Γαλήνη!).

Οπότε η διττή σημασία του τίτλου νομίζω πως περιγράφει όσο γίνεται καλύτερα το παρόν ιστολόγιο. Ο αχταρμάς είναι και θα είναι το σήμα κατατεθέν μας. Σας ευχαριστώ όλους που με παρακολουθείτε παρόλα αυτά...

Τα 5 πιο δημοφιλή posts (Google Analytics):
  1. Kirsten Prout VS Hayden Panettiere
  2. Free Press
  3. Ελληνικοί Trackers
  4. Παρά Πέντε - Μέρος Δεύτερο
  5. GreekTVSubS.gR
Τα 5 με τα περισσότερα comments:
  1. Τσουπ!
  2. Νιότη
  3. Political Compass
  4. Παρά Πέντε - Μέρος Δεύτερο
  5. Family Guy
5 posts που δεν έγιναν ποτέ:
  1. Γιορτές Χριστουγέννων
  2. Επικοινωνία με διάφορες ΜΚΟ και ανάρτηση οποιονδήποτε πληροφοριών για δράσεις και/ή τρόπους βοήθειας, για όποιες είχαν την καλοσύνη και το χρόνο να απαντήσουν με ένα μικρό κειμενάκι
  3. Απολαύσεις (Last Part): Σοκολάτα
  4. Συγκριτικό test No1: Candy Bars (Mars, Snickers, Bounty, Milky Way, Twix κτλ)
  5. Συγκριτικό test No2: Περιοδικά κυριακάτικων εφημερίδων (Ε, Big Fish, Κ, Επιλογές, κτλ)

4 σχόλια:

  1. καταρχήν να τα 1000σεις τα ποστς... και ψηφίζω να αναρτηθούν το θέμα 3 και 4 οπωσδήποτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλάααα! Τι τιμή να μοιράζομαι γενέθλια με το blog!
    :-)

    2 έχω να σου πω: μην ξαναγκρινιάξεις ότι δεν έχεις τι να γράψεις και μην το αφήνεις. We love Λογική της Πλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι, we love Λογική της Πλάκας! χρόνια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά!!! Αυτό το ποστ με τη σοκολάτα μας το χρωστάς πάντως! Άντε γιατί θα ξεσηκωθούν αυτοί που τσιμπάνε διάφορα φαγώσιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή