Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Christmas Special #1

Το κομμάτι του αφιερώματος με τίτλο Special θα περιέχει διάφορα πράγματα που δεν εντάσσονται σε καμία από τις άλλες κατηγορίες. Έτσι, κάθε 3 μέρες θα σας παρουσιάζω και κάτι διαφορετικό.

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη και λυπάμαι πάντα τα παιδάκια που μαθαίνουν από πολύ μικρά στη λάθος αντίληψη πως δεν είναι αληθινός ή με εκείνα που δε μεγαλώνουν περιμένοντας τον.

Έτσι, το ότι ο agiosbasilis είναι πια στο Twitter και είχα ήδη την ευκαιρία να του ζητήσω το δώρο μου (λέω πως ήμουν καλό παιδάκι όλη τη χρονιά) ήταν μια ευχάριστη έκπληξη τις τελευταίες μέρες.

Αν θέλετε κι εσείς να τον ρωτήσετε κάτι όπως εγώ, που έμαθα για παράδειγμα τι προτιμάει, γάλα ή coca cola, μπορείτε να το κάνετε. Γρήγορα όμως, γιατί όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο θα πνίγεται.

Στην συνέχεια βέβαια, ο Άγιος επεκτάθηκε. Χτες, ανέβηκαν τα πρώτα posts στο προσωπικό blog του! Περάστε και μια βόλτα από κει, όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με το Twitter. Διαβάστε τα νέα από το εργαστήρι των παιχνιδιών και οτιδήποτε ο Άγιος μοιράζεται μαζί μας...

2 σχόλια: