Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Η λίστα της ντροπής

Για μένα, η σειρά των ηλίθιων ανθρώπων έχει ως εξής:

1. Όποιος προσπαθεί να επωφεληθεί από την κατάσταση.
2. Όποιος καίει και δημιουργεί επεισόδια.
3. Όποιος κάθεται σπίτι του.
4. Ό δολοφόνος.

Ναι, όποιος κάθεται σπίτι του ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, για μένα είναι χειρότερος από τους άθλιους που καίνε τις περιουσίες του κόσμου. Τέλος.

8 σχόλια:

  1. ε κάτσε, μπερδεύτηκα! δηλαδή η λίστα είναι σε αύξουσα σειρά ηλιθιότητας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμάν ρε εφού, ΛΟΛ!
    ζλάτκο έχεις απόλυτο δίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό. Δηλαδή γιατί τόσος κόσμος κάθεται απλά στο σπίτι του και βλέπει τα "γεγονότα" εκ του ασφαλούς στην τηλεόραση. Κρατάω βέβαια και μια πισινή, γιατί δεν είμαι εκεί, και δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν εκεί. Πιστεύω όμως ότι θα ήθελα να είμαι συνέχεια στους δρόμους, να δώσω το παρόν κατά των άλλων ηλιθίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρεις τι Σοφία; Δε με πειράζει το "συνέχεια". Εννοώ καταλαβαίνω αυτόν που δε μπορεί να είναι συνεχώς 3 μέρες τώρα στους δρόμους, που δεν το μπορεί φυσικά. Γαμώτο, ούτε κι εγώ το κάνω!

    Όμως δε μπορώ να καταλάβω αυτόν που μπορεί και συνηδειτά επιλέγει να μην κατεβεί και απλά κάθεται και λέει πωπω. Αυτόν εγώ, δε θέλω κιόλας να τον καταλάβω, τον νοιώθω σαν πραγματικό βάρος στην κοινωνία που θέλω να ζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι χειροτερο να μενεις απραγος απο το να σπασεις κατι? Εγω παλι θα θελα να γινουν ειρηνικες πορειες, με κερια στα χερια, χωρις καν φωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, για μένα είναι καλύτερο το να κάνεις κάτι από το να μείνεις άπραγος. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει χώρος για τους "κοιτώ και δεν αγγίζω".

    Διάλεξε τι θες να κάνεις, έχεις πολλές επιλογές. Αλλά μη μένεις στον καναπέ σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πως ναι είναι χειρότερο να μένεις άπραγος. Όπως κάποιο βράδυ ακούς κάποιον έξω από το σπίτι σου να φωνάζει βοήθεια και φοβάσαι να βγεις και να βοηθήσεις... Αυτός ο άνθρωπος, δεν χρειάζεται να φωνάζει έξω από την πόρτα σου, για να τον ακούσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή