Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον ZlatkoGR

...και κυρίως, που δεν ξέρατε πως θέλετε να μάθετε!
  1. Έχω ένα μικρό θέμα με την πραγματική ιστορία της εθνοκάθαρσης των Ινδιάνων από τους αποίκους της Αμερικής. Με ενδιαφέρουν πάρα πολύ τα ιστορικά στοιχεία και προσπαθώ να αποφύγω τους δεκάδες μύθους και ασάφειες που κυκλοφορούν εκεί έξω.
  2. Έχω ένα μεγαλύτερο θέμα με τις σημαίες (κρατών, περιοχών, οτιδήποτε). Γουστάρω πολύ ρε αδερφέ να βλέπω τις κουλές, τις πολύχρωμες, τις χάλια, τις γαμάτες. Θα ακολουθήσει σχετικό post. Έχω μάλιστα βγάλει και το σχετικό πόρισμα: Όσο μικρότερη και πιο άγνωστη η χώρα-περιοχή, τόσο πιο περίπλοκη και χρωματιστή η σημαία.
  3. Το site που αγαπώ περισσότερο απ' όλα όσα υπάρχουν εκεί έξω, είναι το IMDb. Πάρτε μου το και είναι σαν να μου έχετε πάρει τη ψυχή.
  4. Είμαι οπαδός της Leeds United στην Αγγλία, της Atlético Madrid στην Ισπανία, της Parma στην Ιταλία, της Kaiserslautern στη Γερμανία , της Nantes στη Γαλλία, της Benfica στην Πορτογαλία και της Vitesse στην Ολλανδία.
  5. Έχω χάσει 3 φορές τα γυαλιά μου όταν ήμουν μικρότερος. Και υπήρχε ένα εξάμηνο, που πρέπει να έχασα ίσαμε 10 φορές τα κλειδιά του σπιτιού μου. Απαράδεκτος. Από όταν τελείωσα το σχολείο και μετά όμως, δεν έχω χάσει καρφίτσα. Ακόμη, τουλάχιστον...
  6. Θέλω πάρα πολύ να αρχίσω μια συλλογή. Μικρότερος μάζευα γραμματόσημα (και την είχα αναπτύξει αρκετά για την ηλικία μου), τηλεκάρτες, νομίσματα. Τώρα θέλω κάτι πιο ιδιαίτερο. Αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο που να θέλω. Θέλω απλά μια συλλογή για το fun του να συλλέγεις. Έχετε καμιά καλή ιδέα;
  7. Λόγω συναναστροφής με μεταλάδες, έχω ακούσει όλη τη σκηνή του heavy metal στα πιο μικράτα μου. Από Burzum, Saxon και Motörhead, μέχρι Slayer, Nightwish και Sepultura. Εννοείται πως δε μου αρέσει καθόλου το είδος.
  8. Δε μου αρέσει να τρώω τα φρούτα ολόκληρα. Τα θέλω κομμένα σε κομματάκια. Ακόμη και τις μπανάνες τις προτιμώ έτσι. Παραξενιές...
  9. Έχω διαβάσει ένα Άρλεκιν πριν από αρκετά χρόνια. Δε θυμάμαι καθόλου τον τίτλο, αλλά το εξώφυλλο είχε μια γυναίκα να κατεβαίνει από ένα άλογο, στηριζόμενη στο χέρι που άπλωνε ένας τύπος. Ήταν το απόλυτο ανοσιούργημα. True story.
  10. Έχουν προσπαθήσει να με κλέψουν πριν 3 χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν πρωτοείχα πάει στην πόλη για το ΙΕΚ, δύο γνωστοί-άγνωστοι με ένα σουγιά. Εγώ έφυγα με σώα λεφτά και κινητό αλλά και με γόνατο που με τάραξε στον πόνο για 15 μέρες. Αυτοί τρέχοντας. Ήμουν και πολύ τυχερός βέβαια, αλλά Zlatko-γνωστοί/άγνωστοι 2-0. Ήταν 17 Νοέμβρη, μετά τα επεισόδια...

4 σχόλια:

  1. ομολογώ ότι για το Νο.1 δεν είχα ιδέα, για τα υπόλοιπα όλο και κάτι έχει πάρει τ'αυτί μου!
    επιβεβαιώνω το πόρισμα σου για τις σημαίες πάντως (να'ναι καλά το geo challenge γιατί πριν δεν ήξερα καμία).
    όσο για τη συλλογή, αν και τις θεωρώ λίγο αγχωτικές, θα πέσω σε βαθιά περισυλλογή και θα σου βρω καμιά ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ντάξει, δε λέμε για σένα. Εννοούσα να μην τα ξέρουν άνθρωποι που με έχουν φιλοξενήσει σπίτι τους κάτω από 50 φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα άλλα ΟΚ, αλλά αυτό με το Άρλεκιν να το προσέξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή