Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Film Watching: Οι Οδηγίες

Όπως θα βλέπετε δεξιά, η ψηφοφορία τελείωσε και έβγαλε νικητή το The Visitor με 7 ψήφους. Έτσι, θα πρέπει τώρα όλοι οι συμμετέχοντες να την προμηθευτούν. Το αρχείο torrent θα το βρείτε εδώ, ενώ τους ελληνικούς υπότιτλους εδώ.

Αν κάποιος έχει μεγάλη γραμμή και γουστάρει πολύ καλή ποιότητα στην ταινία, έχουμε και Blueray! (αρχείο εδώ, υπότιτλοι εδώ).

Για να κατεβάσετε torrents, χρειάζεστε το μTorrent. Για να είστε σίγουροι πως η ταινία και οι υπότιτλοι θα παίξουν σωστά, χρειάζεστε codecs (προτείνω το K-Lite Codec Pack που τα έχει όλα και συμφέρει) και έναν καλό player (προτείνω τον KMPlayer).

Να πω για τους πρωτάρηδες πως οι υπότιτλοι για να παίξουν θα πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχεία της ταινίας και να είναι στον ίδιο φάκελο.

Ακόμη, πως η ταινία θα παίζει μόνο σε υπολογιστή. Για να την παίξετε σε DVD player θα πρέπει να τη μετατρέψετε πρώτα. Δεν είναι δύσκολο όμως. Χρειάζεστε το ConverXtoDVD και υπάρχουν ακριβείς οδηγοί για το πως να το κάνετε, όπως αυτός, αλλά και αυτός που είναι σε μορφή video και μπορείτε να τον κατεβάσετε.

Τα παραπάνω προγράμματα τα χρησιμοποιώ κι εγώ, οπότε είναι δοκιμασμένα, εγκαταστήστε άφοβα!

Τώρα, θα παρακαλούσα όσοι έχετε σκοπό να συμμετέχετε, να γράψετε ένα post εδώ, μαζί με το μέρος που θα ανεβάσετε το review σας (προσωπικό blog, σχόλιο εδώ, ανάρτηση εδώ κτλ). Έτσι θα ξέρω που βρισκόμαστε και δε θα ψάχνω κι εγώ δεξιά κι αριστερά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου