Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Summer 2008 (Olympic Games)

Κλείνοντας απόψε, να θυμίσω το μεγάλο αθλητικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού. Αγαπάω Ολυμπιακούς Αγώνες και θα παρακολουθήσω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (μπας και δω και καμιά παραχώρηση από την Κίνα σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων) και τους φετινούς. Πάντως τελετές έναρξης και λήξης σαν τους δικούς μας δε θα κάνουν...
(Uploaded in Flickr by Liutao)

3 σχόλια:

  1. Αχ! Μόλις συνειδητοποίησα ότι με τη διαφορά της ώρας, θα είμαι ακόμα στη δουλειά. Μάλλον θα δω την τελετή έναρξης σε επανάληψη.
    Σίγουρα δεν θα μοιάζει με τη δική μας-εμείς τρομάρα μας είμαστε η γενέτειρα της αρχικής ιδέας- αλλά θα είναι σίγουρα εντυπωσιακή, ειδικά εάν ξεπηδήσουν από το πουθενά και τίποτα Θιβετιανοί μοναχοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα πάντως η τελετή τους μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακή. Περισσότερο ή λιγότερο από τη δική μας, δεν ξέρω αν ήταν, άλλωστε ο κάθε λαός παρουσιάζει το δικό του πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κάποιος έγραψε στο Twitter: "Πεκίνο συμπάθα μας αλλά τέτοια τελετή η Ελλάδα κάνει για γενέθλια, όχι για Ολυμπιάδα" και τείνω να συμφωνήσω. Δεν το αισθάνθηκα "Ολυμπιακό" ρε παιδί μου κάπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή