Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Euro 2008!


We're on, ladies and gendlemen! Το Euro ξεκινάει σε λίγες ώρες και η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου θα κρατήσει από σήμερα 7 του μήνα, με το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργανώτριας Ελβετίας (της μιας από τις δυο, η άλλη η Αυστρία) με την Τσεχία, μέχρι τις 29, με τον μεγάλο τελικό της Βιέννης στο Ernst Happel.

16 ομάδες, από την πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία και την προηγούμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα (hell yeah!), μέχρι τις ξινές και άνοστες διοργανώτριες, θα δώσουν 31 αγώνες για να αναδειχτεί ο νέος πρωταθλητής. Εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

Εμείς πάμε χαλαρά. Άλλωστε το έχουμε πάρει, είμαστε πρωταθλητές, το καταχαρήκαμε πριν 4 χρόνια, αλλά... Απαιτώ επόμενο γύρο. Στα προκριματικά δε δείξαμε πως έχουμε χειρότερη ομάδα από τις Ρωσία και Σουηδία και θεωρώ πως για το γαμώτο και μόνο θα πρέπει να προχωρήσουμε. Απαιτώ δηλαδή να φερθούμε σαν πρωταθλητές. Μετά ούτως ή άλλως σταυρώνουμε με τον όμιλο των θηρίων (Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία), οπότε δε θέλω κάτι παραπάνω.

Προγνωστικά για το τέλος; Δεν κάνω. Απλά θα ευχηθώ έναν τελικό Ισπανίας-Ολλανδίας. Η πρώτη γιατί πλέον έχει παιχτάρες και της αξίζει να πάει μια φορά καλά και η άλλη γιατί έχει μείνει καιρό στην απ' έξω και είμαι σίγουρος πως έχει υλικό που δεν το έχουμε γνωρίσει ακόμα. Α, και να φάει 15 γκολ η Πορτογαλία θέλω. Εδώ μου κάθεται αυτός ο Cristiano Ronaldo. Όξω ρε!

Πάνω απ' όλα όμως καλή μπάλα. Γιατί είμαστε δεν είμαστε εμείς μέσα, αυτά τα κυπελλάκια είναι βασικά ωραίο ποδόσφαιρο. Enjoy tha football!

Υ.Γ. Έτσι και δε δω την Τρίτη το ματς, δε θα απελευθερώσω βιβλία για 1 χρόνο εις ένδειξη διαμαρτυρίας, άτιμοι Βοοkrossers! :P

3 σχόλια:

  1. Α, για να σου πω Zlatko...το bookcrossing απαιτεί θυσίες!
    Δυστυχώς δε νομίζω να έχει τηλεόραση στο Bazaar...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ νομίζω πως θα το πάρουμε κ φέτο, γιατί είμαστε παιχτρόνια! εγώ ανήκω στους βλέπωποδόσφαιροσανγκόμενα, δηλ μόνο εθνική, champions league, λίγο ολυμπιακό, λίγο αεκ, τέτοια, αλλά την τρίτη έπρεπε να δούμε ρε παιδιάαααα...!

    (υγ:το πρώτο μου post ως "κούνελος"!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά..και ποιος μας απαγορεύει να μεταφέρουμε και μεις ΜΙΑ φορά το μιτ απ μας σε ...μπυραρία με τιβι; δεν θα μας κράξει κανεις! ε; καλα φοβερή ιδέα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή