Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Dr. Horrible



Με αυτό το teaser, ο Joss Whedon (δημιουργός των Buffy the Vampire Slayer, Angel και Firefly, όπως και του Serenity και ένας από τους 4 σεναριογράφους του Toy Story) μας συστήνει τον Dr. Horrible.

Όσοι βλέπετε αμερικανικές σειρές θα είχατε ακούσει για την απεργία των σεναριογράφων του Hollywood πριν μερικούς μήνες. Το βασικό τους αίτημα ήταν τα ποσοστά από τα κέρδη των νέων τεχνολογιών (dvd, internet). Έτσι ο Whedon αποφάσισε τότε να δημιουργήσει μια μίνι σειρά, ζητώντας τη βοήθεια καλών φίλων και συγγενών, που θα την προβάλει μέσω internet δωρεάν.

Ο καιρός γαρ εγγύς λοιπόν και το Dr. Horrible’s Sing-Along Blog θα προβληθεί στα internetια σε λίγες μέρες από το site του Dr. Horrible. Πρώτο μέρος την Τρίτη 15 Ιουλίου, δεύτερο την Πέμπτη 17 και τρίτο το Σάββατο 19. Την επόμενη μέρα θα κατεβούν, οπότε όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.

Στη συνέχεια θα είναι και πάλι διαθέσιμα, για download αυτή τη φορά, μέσω ενός εικονικού αντιτίμου, ενώ θα βγει και σε dvd, το οποίο ο Whedon λέει πως θα είναι "with the finest and bravest extras in all the land". Ρίξτε μια ματιά στο τι λέει ο ίδιος για όλο αυτή τη φάση εδώ. Έχει πολύ πλάκα, δε θα χάσετε. Υπάρχει και το blog.

Dr. Horrible λοιπόν, με τον Neil Patrick Harris (τον αγαπημένο Barney του How I Met Your Mother) στον ομώνυμο ρόλο, μαζί με τον Nathan Fillion και τη Felicia Day. Πολύ γουστάρω. Πολύ όμως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου