Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

AKA

Που θα πει Ας Κάνουμε Αχταρμά. Πάμε ένα post πολυθεματικό...

- Μέρα Περιβάλλοντος προχτές. Καλό ότι διοργανώνεται, αλλά τι είναι μια μέρα; Θα μείνω στο bannerάκι της Greenpeace. Δείτε το!

- Εξαιρετικό το (ελληνικό) Off The Road, One the Web και το (αργεντίνικο, αν και δεν έχει σημασία) Logólogos. Blogs και τα δύο.

- Έχω ενθουσιαστεί με τους Detektivbyrån, ένα τρίο (με την καλή έννοια) από τη Σουηδία. Παίζουν instrumental κομμάτια (not my thing), αλλά τους βρίσκω καταπληκτικούς. Ακούστε μερικά τραγούδια τους -και ειδικά το E18- στο myspace και κατεβάστε όσα δίνουν δωρεάν στο site τους.

- Μιας και είπα myspace, βρήκα τρόπο να κατεβάζω όποιο τραγούδι θέλω από κει, άσχετο αν είναι ή όχι ενεργοποιημένο το download. Καλά ξέρω πως θα υπήρχε εδώ και καιρό, απλά εγώ δεν τον είχα βρει. Όχι ότι τον χρειάστηκα και πολλές φορές, αλλά... Ουφ, τι το κουράζω; Ιδού το File2HD!

- Ana, σκίσε σήμερα την άλλη την αντιπαθητικιά! We believe in you! (Έχω λόγο σας λέω!)

- Αποφάσισα να ψωνίσω μερικά t-shirts online. Έψαξα διάφορα, αλλά το Threadless με κέρδισε. Πήρα 2 με λιγότερα από 20€ και εννοείται πως τα έξοδα αποστολής είναι μέσα. Ελπίζω να μην αργήσουν μόνο!

- Ένα από τα πιο άκυρα, τρελά, γελοία αλλά και έξυπνα webcomics εκεί έξω. Αγαπητέ Αναγνώστη, meet xkcd. (ή όποιος δεν το ξέρει ήδη τέλος πάντων!)

- Ναι, επιτέλους είναι επίσημο! Ο Obama είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών. Όχι πως δεν το ξέραμε εδώ και καιρό, αλλά μας έφαγε το κεφάλι η άλλη μέχρι να υποχωρήσει. Σήμερα θα το ανακοινώσει κιόλας πως σταματάει την καμπάνια της.

- Ξεκίνησε χτες το Φεστιβάλ Βιβλίου της παραλίας στη Θεσσαλονίκη. Είναι το 27ο, θα κρατήσει μέχρι τις 22 του μήνα, θα είναι ανοιχτό από τις 18.30 μέχρι τις 23.00 και 10.30-13.30 τις Κυριακές. Όσα πρέπει να ξέρετε τα μάθατε. Τώρα απλά τρέχουμε για βιβλία!

- Χαιρετίζω και επίσημα τον κούνελο του Bunny Suicides στην blogόσφαιρα. Welcome mate!

- Δεξιά θα βρείτε το widget του Flixster. Επειδή έχω αρχίσει να βλέπω πάλι ταινίες όπως τον παλιό καλό καιρό (προ-Αμερικανικών σειρών), εκεί θα βρείτε τις τελευταίες 20 που έχω δει. Εννοείται πως αυτό ανανεώνεται με την πιο καινούργια κάθε φορά, ε; Οπότε παρακολουθήστε το. Πρόταση: Across The Universe

- Εκτός του Twitter και του FriendFeed για τα οποία έχουμε ξαναπεί και στο Flixster που είπαμε παραπάνω, θα με βρείτε στο Flickr (αν και δεν έχω ανεβάσει και τίποτα δηλαδή), στο Last.fm, στο Profilactic (worst name ever), στο Del.icio.us, στο Youtube (αν και περσινά ξινά σταφύλια) και φυσικά στο Facebook.

- Είπαμε ότι αρχίζει το Euro ε; Άντε και ένα παιχνιδάκι για τις ώρες ανάμεσα στα παιχνίδια, το Flashfooty με τ' όνομα.

3 σχόλια:

  1. με έπεισες για την ana, είχες επιχειρήματα! ο γιατρός τα είδε? ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ρε φιλαράκι ζλάτκο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Threadless for ever ρε! Εμείς το καίμε εδώ και καιρό! Θυμάσαι το μπουζάκι με το χαρτί υγείας; Welcome to the club! Ααα δεν αργούν πολύ. 10-12 εργάσιμες. Και τώρα έχουν εκπτώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @mafalda

    Το θυμάμαι και ήμουν σίγουρος πως από κει το πήρες. Πολύ καλό όντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή