Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

4 internetless days

Είπα να περάσω μερικές μέρες μακριά από το internet. Είχα βαρεθεί κάπως και μου ήρθε να το "σκάσω" για λίγο. 4 μέρες, όχι τίποτα σοβαρό. Απλά δεν το είχα κάνει ποτέ οικειοθελώς και δεν ήξερα κιόλας αν μπορώ, μιας και περνάω αρκετό χρόνο online. Τη 2η μέρα μου έλειψε λιγάκι, αλλά την 3η και την 4η ούτε το σκέφτηκα. Καλά ήταν, θα το ξανακάνω!
  • Διάβασα 3 free press και ξεφύλλισα στα γρήγορα τα περιοδικά 3 κυριακάτικων εφημερίδων. Τα δεύτερα μου φάνηκαν λιγάκι σαχλότερα από πιο παλιά.
  • Πέρασα αρκετές μαζεμένες ώρες με τον αδερφό μου. Ξέρω πως δε φαίνεται κάτι σημαντικό, αλλά το ήθελα καιρό και δεν καθόταν. Ωραία ήταν.
  • Τελείωσα το Jack of Fables Vol. 1, διάβασα το Two Teenagers in 20 και ξεκίνησα και προχώρησα πέρα από τη μέση το The Boy in the Striped Pyjamas.
  • Άκουσα πολλή Χριστουγεννιάτικη μουσική και έφτιαξα τη φετινή μου playlist. Αν δε βαρεθώ, θα παίξω τίποτα στο blip κάποια στιγμή.
  • Σημείωσα μερικές ιδέες και έκανα αρκετή προεργασία για το 5ο Ελληνικό Συνέδριο Bookcrossing, ώστε να τα πιάσω ξανά τώρα που επανήλθα.
  • Έκανα μια μεγάλη βόλτα σε τράπεζες και άλλα κοινωφελή ιδρύματα. Τις μισώ αυτές τις βόλτες και τις αποφεύγω.
  • Πήγα για ψώνια στη λαϊκή. Αυτό είχα χρόνια να το κάνω και μου θυμίζει διάφορα. Αλλά τι να κάνω, ζήλεψα τον κούνελο!
  • Έκανα catch up (όσο μπόρεσα δηλαδή, μένει πράμα ακόμα αλλά σιγάααα-σιγά) στις σειρές που βλέπω. Συνολικά είδα έστω και ένα επεισόδιο από 9 διαφορετικές. Τα So You Think You Can Dance και Grey's Anatomy ήταν εξαιρετικότερα όλων!
  • Είδα και 2 ταινίες, αμέεεε!
  • Έφτιαξα γαλατόπιτα. Βγήκε χάλια. Ποτέ ξανά.
  • Αποφάσισα πως θέλω να αγοράσω αφίσες από τις αγαπημένες μου ταινίες. Δεν είμαι σίγουρος πώς μου ήρθε αυτό.
  • Προσπάθησα να δω ειδήσεις στην TV. Άντεξα 15 λεπτά. Μετά περίμενα να πέσουν τα αθλητικά, να μάθω τους αντιπάλους της εθνικής στο Μουντιάλ (Αργεντινή, Νιγηρία, Ν.Κορέα). Όταν είπε τα 2 πρώτα, νόμιζα πως θα πει μετά Βουλγαρία, αλλά ευτυχώς οι γείτονες δεν προκρίθηκαν (ελπίζω έστω ένας αναγνώστης να καταλάβει τι λέω εδώ). Μετά ανακάλυψα πως η αγαπημένη εκπομπή των δικών μου το τελευταίο διάστημα είναι αυτό που μαγειρεύουν κάποιοι μεταξύ τους και μετά αλληλοβαθμολογιούνται κι ο καλύτερος κερδίζει. Βαρέθηκα από την περιγραφή κιόλας.
  • Έφτιαξα λίστα με δώρα για συγγενείς και φίλους. Κάποια παρήγγειλα ήδη, άλλα θα τα ψωνίσω σε μερικές μέρες. It was fun, δε δυσκολεύτηκα τόσο όσο άλλες χρονιές! Ελπίζω να είναι σωστές επιλογές και να τα χαρούνε, μου αρέσει πολύ να κάνω δώρα τις γιορτές.
  • Έκανα και 2-3 ακόμα πραγματάκια, αλλά ας μην τα πω όλα, ε; :-)

8 σχόλια:

  1. Καλώς τον! Μας έλειψες.

    Γαλατόπιτα; Ιιιιου

    "Όταν είπε τα 2 πρώτα, νόμιζα πως θα πει μετά Βουλγαρία, αλλά ευτυχώς οι γείτονες δεν προκρίθηκαν (ελπίζω έστω ένας αναγνώστης να καταλάβει τι λέω εδώ)."
    Αχ τι εφηβικά τραύματα είναι αυτά! Είχα δει τους 2 πρώτους αγώνες και προσπαθούσα να μείνω ξύπνια και στον 3ο. Άντεξα το α΄ ημίχρονο που κρατούσαμε την ισοπαλία, αλλά περιμένωντας να ξεκινήσει το β αποκοιμήθηκα. Τώρα ξέρεις γιατί έμεινε στην ιστορία το 0-0-3 0-10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο είναι να ξεφεύγεις που και που και να κάνεις διαφορετικά πράγματα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή φάση ακούγεται όλο αυτό, μπορεί να το δοκιμάσω κι εγώ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @maria_gr
    Αααα, να ένας που κατάλαβε τι είπε, ωραία! :-) (γιατί ίου καλέ, καλή είναι άμα πετύχει!)

    @DaNaH
    Είναι πραγματικά ωραίο και πολύ-πολύ χρήσιμο...

    @deadendmind
    Να το δοκιμάσεις, θα δεις πως χαλαρώνεις και προλαβαίνεις επιτέλους να κάνεις και άλλα πράγματα που συνέχεια τα παραμελείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάντως εγώ οταν δεν μπαίνω στο δίκτυο σημαίνει πως τρέχω τόσο που ούτε στον εχτρό μου...:*



    ευγε ζλατκο! ωραια ειναι τα "διαφορετικα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό είναι αυτό μωρέ, να μη μπαίνεις λόγω τρεξίματος. Εγώ όμως που δεν τρέχω, πάντα εδώ γύρω θα είμαι, γι' αυτό και έκανα τα "διαφορετικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! όταν έκανα βόλτες σε κάτι βιβλιοπωλεία βρήκα φθηνές αφίσσες παλιών ταινιών κ έβγαλα δυο για να σου φέρω αλλά μετά μετάνιωσα :-(((

    εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι λες για τη βουλγαρία, μόνο ότι είσαι ρατσιστόμουτρο κ δε σου μιλάω άλλο

    βγάζει χιόνι το βλογκ σου? χάου κουλ ιζ δατ???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, φτούσου άμα μετάνιωσες! (δεν πειράζει)

    Εσένα που με λες ρατσιστόμουτρο δε σου εξηγώ! :P

    Και πέρυσι έβγαζε μωρέ, αλλά δείχνει καλύτερα σε μαύρο φόντο, εδώ χάνεται. Οπότε όταν είχα αλλάξει το template (μέσα Δεκέμβρη ήταν και πέρυσι, τέτοιος καιρός) δεν το είχα ξαναβάλει. Φέτος είπα να το δοκιμάσω και σ' αυτό και παρότι χάνεται αποφάσισα να το κρατήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή