Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

Άντε γειά...

Σε λίγες ώρες θα φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Τέλος τα μαθήματα στο ΙΕΚ και θα κατεβώ Πολύγυρο. Χαλκιδική, you know; Από κει είμαι, εκεί μεγάλωσα. Και φυσικά κατεβαίνω συχνά, εορτών συμπεριλαμβανομένων. Άλλωστε δίπλα είναι. Ευκαιρία για να "σώσω" και λίγο την τσέπη μου που εδώ κινδυνεύει. Έρχεται και το Συνέδριο του Bookcrossing και θα χρειαστεί πάλι να φτάσω στον πάτο της.

Έχω εφοδιαστεί με βιβλία, σειρές και με μια λίστα με τα dvd που θέλω να δω. Έχω πέσει με τα μούτρα στις σειρές και δε μένει χρόνος για ταινίες, οπότε ελπίζω αυτές τις μέρες να δω μερικές. Να μη δεις ένα Borat; Ένα Children of Men; Ένα Volver; Έστω ρε παιδί μου, ένα Saw 3! LOL!

Θα είμαι εκεί 11 μέρες, αφού θα γυρίσω στις 10 του μήνα για να είμαι στο meetup του BC και για να φύγω στις 13 για την Αθήνα, για το συνέδριο που λέγαμε πριν και που ελπίζω (μάλλον μετά τις 15 του μήνα που θα γυρίσω) να γράψω περισσότερα.

Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα στον Πολύγυρο είναι η έλλειψη της DSL. Ελπίζω να κάνω και κανένα post από κει, αλλά δεν ελπίζω και πολύ. Τι να σου κάνει η dial-up όταν έχεις συνηθίσει στο "γρήγορα και πάντα" της DSL... :-)

1 σχόλιο:

  1. Ααααχ, τα πάτρια εδάφη...
    Ε, θα περάσει ο καιρός με όοολα αυτά που έχεις να δεις και να διαβάσεις και τσουπ! Θα είσαι στην Αθήνα! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή