Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009

Γεφρίκερ. Δονούμενο.

Άλλο post έγραφα, αλλά η επικαιρότητα με πρόλαβε...

Πριν λίγο σηκώνω το τηλέφωνο. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να πω το εξής. Δε σηκώνω το τηλέφωνο σχεδόν ποτέ. Εμένα κανείς δε με παίρνει εκεί (καλά, εκτός από ένα συγκεκριμένο άτομο και πάντα αφού μου το έχει πει πρώτα) και δεν τα πάω και καλά με το τηλέφωνο γενικά, οπότε δεν το σηκώνω ακόμη κι αν δεν υπάρχει κανείς άλλος να το σηκώσει.

Παρόλα αυτά, το σήκωσα. Αντρική φωνή, αλλά δεν τον λες και macho αυτόν που παίρνει...

- Παρακαλώ;
- Γειά σας, η κυρία Κατερίνα;
- Όχι, δεν έχω Κατερίνα εδώ. (αγριάδα και καλά)
- 2371024000; (λέμε τώρα, το πραγματικό θα γράψω;)
- Όχι, λάθος πήρατε. Ξαναδοκιμάστε. (πάρε τον πούλο λίγο)
- Άααα, μα ξέρετε, εμείς είμαστε από το Pussygat (όπου g, c).
- (κενό)
- Για την παραγγελία σας...
- Όχι τη δικιά μου, της Κατερίνας. (να δεις που θα είναι από κανά telemarketing και θα προσπαθούν να μου πουλήσουν κανένα Paint Wizard Pro με EdgeMaster)

Είναι ξεκάθαρο ότι ο τύπος δεν επικοινωνεί. Καταλαβαίνω πως θα πάει μακριά η βαλίτσα, οπότε συμπληρώνω γρήγορα-γρήγορα.

- Και πρέπει να κλείσω, γειά σας...
- Μισό λεπτάκι! (ο τύπος τα παίρνει κιόλας) Εγώ έχω μια παραγγελία, τι να την κάνω, να την ακυρώσω;
- Να πάρετε ξανά το σωστό τηλέφωνο και να μιλήσετε με την Κατερίνα. (ρε που έμπλεξα σήμερα)
- (χαμηλώνει τη φωνή) Πάλι τα ίδια μου κάνετε. (πιο δυνατά τώρα) Εδώ έχω έναν Γεφρίκερ δονούμενο. Είναι ακριβός εξοπλισμός. Δε θα έπρεπε να παραγγέλνετε κάτι τέτοιο και μετά να το ακυρώνετε.

Έχω μείνει τρελά μαλάκας, πιστεύω πως ή μου κάνει κάποιος πλάκα, αλλά σκέφτομαι γιατί στο σταθερό ή έχω πέσει πραγματικά σε κάποιον καθυστερημένο)

- Ακούστε με. Εγώ δεν έχω παραγγείλει κάτι από πουθενά. Δεν είμαι η Κατερίνα, ούτε το σπίτι έχει κάποια Κατερίνα. Έχω Μελπομένη, Ιορδάνη, Γιάννη και Αναστάση. Δεν ταιριάζουν, βλέπετε; Και δεν έχετε πάρει το τηλέφωνο που μου είπατε πριν, έχετε κάνει λάθος και έχετε πάρει το 2371024001 (ναι, είπαμε, δεν είναι το πραγματικό). Κλείστε και ξαναπάρτε αυτό που μου είπατε πριν, για να βρείτε τον άνθρωπο που ζητάτε.

99 φορές στις 100, θα το είχα κλείσει στα μούτρα αλλά αφού τον δουλεύω και λίγο, κρατιέμαι να δω τι θα πει παρακάτω

- Εντάξει (γλιτώσαμε!) Και συγνώμη, αν η κυρία θέλει να αλλάξει, ας μας πάρει ένα τηλέφωνο. Υπάρχουν και πιο φτηνά μοντέλα. Το έχει ο κατάλογος το τηλέφωνο. (χαμπάρι δεν πήρες φίλε!) Γειά σας.
- Γειά.

Σκέφτομαι την όλη φάση η οποία είναι γελοία και ξεκαρδίζομαι μια δόση στα γέλια. Περιγράφω στα γρήγορα και τη φάση στους δικούς μου και χαχανιαζόμαστε ακόμα λίγο. Έρχομαι πίσω στο PC και σκέφτομαι να ψάξω το Pussygat (είπαμε, με c). Δε χρειάστηκε πολύ, πρώτο αποτέλεσμα μου βγήκε, για δοκιμάστε. Άλλωστε εκεί στο "δονούμενο" κάτι είχα υποψιαστεί. Κάνω μια βόλτα ενώ γελάω ακόμα και βρίσκω και το δονούμενο Γεφρίκερ (όπως το άκουσα εγώ): Όργανο Jeff Stryker δονούμενο 24εκ φίλες και φίλοι. Και είχε δίκιο ο τύπος. 150€ το δονούμενο. Ακριβός εξοπλισμός. Να το ακυρώσει;

Υ.Γ. Links δε σας δίνω, βρείτε τα και μόνοι σας. Δε θα τρέχω εγώ στα δικαστήρια με αντίπαλο ένα sex shop για να αποδεικνύω ότι το τηλέφωνο έγινε ακριβώς έτσι και να γλιτώσω τη συκοφαντική δυσφήμιση! Άντε! :-)

10 σχόλια:

 1. Όχι ρε φίλε, δεν γίνονται αυτά!!! ROFL!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @deadendmind
  Έτσι είπα κι εγώ! Πολύ αφασία κατάσταση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καραλολ ρε! Η επιμονή με σκοτώνει :)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βρε βρε το Jeff..

  Κάποια θα στεναχωρηθεί που δεν θα παραλάβει «Το φανταστικό όργανο του "μεγάλου" Jeff, δονούμενο και ολοζώντανο, σε εκπληκτική ποιότητα και πιστότητα, που είναι πραγματικά εκπληκτικό»

  Όποιος διαβάσει αυτό το post και σου πει ότι δεν έψαξε να δει ποιος είναι ο Jeff… ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ (οκ εγώ το έκαψα λίγο παραπάνω :P)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @mafalda
  Ήταν τέλεια ακουστικά, δεν έχω λόγια να την περιγράψω!

  @Anastazzia
  Κάτσε! Τον ίδιο τον Jeff; Ούτε εγώ ρε δεν έψαξα! Για να δω όμως τώρα που το λες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κρίμα... τέτοιο εργαλείο να μείνει στην κούτα του? κρίμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κάποια άλλη θα το πάρει αγαπητέ κούνελε, μη μασάς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ZlatkoGR, είσαι σίγουρος, ρε συ, ότι δεν είναι εκεί κάποια Κατερίνα; Κοίταξες στις ντουλάπες; Κάτω από τα κρεββάτια; Στην αποθήκη; Δεν μπορεί, μην παράπεσε κάπου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Giati dn grafeis gia Eurovision fetos?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @Shiroi Taka
  Όσο μιλούσα, γυρνούσα όλο το σπίτι, μέσα στα δωμάτια, έξω από τα δωμάτια... Τίποτα όμως! Καμία Κατερίνα!

  @Ανώνυμος
  Το επόμενο post θα σου απαντήσει το γιατί. Εσύ όμως, γιατί δε γράφεις και ένα ονοματάκι, ένα ψευδώνυμο, κάτι; Δεν είναι δύσκολο. :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή