Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

TV Season 2008-2009!

Έχουμε ξαναπεί πολλά για τις σειρές, αποτελούν αγαπημένο χάσιμο χρόνου για μένα. Ταυτόχρονα, δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι αντιστέκονται ακόμα, παρά το χρόνιο μπίρι μπίρι το οποίο έχουν υποστεί, στην προσπάθειά μου να τους κάνω να δουν καμιά σειρούλα. Μέχρι και τις 10 αγαπημένες μου τους έχω πει, τίποτα αυτοί. Δε βαριέσαι...

Φέτος λοιπόν η χρονιά αναμένεται λιγάκι διαφορετική. Με τόσες σειρές που έχω να "προλάβω", το πρόγραμμα θα είναι όσο γίνεται πιο ελαφρύ σε αυτές που παρακολουθώ κάθε βδομάδα. Έτσι θα ξεχωρίσω τις σειρές σε 3 κατηγορίες. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Recurring (οι σειρές που επανέρχονται από πέρυσι):
  • Gossip Girl Season 2 (Δεν την αλλάζω με τίποτα. Απενοχοποιημένο teen drama με πολλά στρας. Ποιο 90210 και βλακείες. Trailer)
  • Dexter Season 3 (Μια από τις καλύτερες σειρές ever. Το πρωί αστυνόμος, το βράδυ serial killer. Δείτε το! Trailer)
  • Californication Season 2 (Όταν ο Molder γίνεται πηδηχτούλης! Περσινή κωμωδία-έκπληξη. Trailer)
  • The Big Bang Theory Season 2 (Ο παράδεισος των geeks! Πολύ γελοίο sitcom. Trailer)
  • How I Met Your Mother Season 4 (Το sitcom που έκανε λίγο ευκολότερη τη ζωή χωρίς τους Friends. Barney ftw! Trailer)
  • Chuck Season 2 (Όταν ένας κομπιουτεράκιας βρίσκεται με όλα τα μυστικά της CIA στο κεφάλι του, μόνο πολύ γέλιο μπορεί να βγάλει. Trailer)
  • Heroes Season 3 (Εντάξει, όλοι την ξέρετε. Για να δούμε πάντως πως θα είναι φέτος, γιατί πέρσι ήταν να βγάλεις τα μάτια σου. Trailer)
  • Pushing Daisies Season 2 (Amelie-Big Fish μαζί, ένα γλυκό και αστείο παραμυθάκι, τέλεια, τέλεια, τέλεια σειρά που με ξετρέλανε πέρσι. Trailer)
  • Grey's Anatomy Season 5 (Το 2ο καλύτερο δράμα στα μάτια μου, συνεχίζεται. Θα φτάσει ποτέ τις 2,5 πρώτες seasons ή θα συνεχίσει να πέφτει; Where the f**k is the Trailer?)
New (οι καινούργιες σειρές):
  • Fringe (Η νέα σειρά του J. J. Abrams. Προς το παρόν αυτό είναι αρκετό για να την ξεκινήσω. Trailer)
  • Ναι, μόνο μια καινούργια θεωρώ σίγουρο πως θα ξεκινήσω να βλέπω. :-)
Catching up (οι σειρές που έχω αφήσει πίσω ή δεν έχω ξεκινήσει ακόμα και θέλω να τις προλάβω φέτος ):
  • Criminal Minds (CSI αλλά με μείον τα εργαστηριακά και συν την ανάλυση της συμπεριφοράς. Η χαρά του ψυχολόγου είναι η σειρά! Έχω μείνει κάπου στα μέσα της season 2. Σε λίγες μέρες θα αρχίσει η 4. Θα κάνω ένα μαραθώνιο μπας και προλάβω. Θα θυσιάσω ακόμα και το αγαπημένο concept "Μια ταινία κάθε βράδυ" γι' αυτό το στόχο! Ένα Trailer ρε παιδιά!)
  • South Park (Το ξέρετε, δε λέω κουβέντα. Έχω μερικά μόνο επεισόδια για να βρεθώ στη μέση της season 12 που συνεχίζεται από τον Οκτώβριο. Χαλαρά. Χωρίς Trailer, περιττό)
  • Weeds (Πόση φούντα θα πουληθεί ακόμα σε αυτή τη σειρά; Δεν έχω κανένα άγχος γιατί μόλις ολοκληρώθηκε η season 4 και δεν έχω δει ούτε το πρώτο επεισόδιο της, είμαι ακόμα στο φινάλε της 3. Έτσι, όποτε κάτσε, αλλά σίγουρα μέχρι το τέλος της χρονιάς να τα έχω δει. Trailer)
  • Mad Men (Θα την αρχίσω σύντομα. Έχω ακούσει τα καλύτερα και μόλις άρχισαν να βγαίνουν υπότιτλοι. Άρα ορμάμε. Καλό θα ήταν αν πάει και σε season 3 να έχω δει τις πρώτες 2. Trailer)
Αυτά είναι τα σίγουρα. Από κει και πέρα ότι άλλο υποτιτλίζεται, του ρίχνω μια ματιά και αποφασίζω. Εσείς τι θα δείτε φέτος; Έχετε κάποια πρόταση; Ποιάς σειράς είστε μεγάλος/η fan; Για πέστε...

9 σχόλια:

  1. Εγώ είμαι πολύ μα πολύ φαν του gossip girl που παει να με πορώσει όσο παλιά το Beverly (εντάξει όχι τόσο, αλλά έχουμε και μια ηλικία πια), πάντως περιμένω με αγωνία το επόμενο επεισόδιο!

    απο τα υπόλοιπα έβλεπα καποτε το weeds και μου άρεσε πολύ, μετά χωρίς λογο το άφησα, έμαθα ότι αυτή πια ζεί στα σύνορα με Μεξικό και τα έχει φτιάξει με όλους τους βαρώνους-έλεος, δεν είναι τόσο ωραία πια

    το grey's anatomy δεν το βλέπω γιατί δεν μπορώ σειρές με νοσοκομεία και αρρώστους

    τα υπολοιπα δεν τα ξερω καλά, αλλά θα τα κοιτάξω να τα μαθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααα κ κάπου είδα ότι από το σάββατο το star θα παίζει τον 1 κύκλο.
    για εσάς που ρωτάτε συνέχεια τι είναι αυτό το gossip girl!
    εγώ θέλω να δω to pushing daisies, το στόρι δεν με τρελαίνει αλλά έτσι όπως λες οτι είναι κάτι άπό ameli κτλπ. ψήνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. and something Classic:
    try "Will & Grace" , too!

    20 minutes pure prozac (without any chemical substance present) :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @elpis
    Gossip Girl κάθε Σάββατο και Κυριακή από αυτή τη βδομάδα στις 16.45. Και Chuck, κάθε Κυριακή στις 17.45. Δείτε τες, δε θα χάσετε...

    @Ανώνυμος
    Έχω δει μερικά επεισόδια στο TV Μακεδονία. Δεν ήταν κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπα, εμένα δε με συγκίνησε η φάση. Πολύ Sex and the City μου ακούστηκε. Αν θα το έβλεπα θα το έβλεπα μόνο για την Lindsay Price...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προφανώς αυτός ήταν ο στόχος, αλλά πήγε προς τ'αλλού, και τελικά δεν είναι κακό! είδα όλο τον 1ο κύκλο με μεγάλη ευχαρίστηση τελικά.

    αυτό που δε μου άρεσε καθόλου ήταν το cashmere mafia

    ΑπάντησηΔιαγραφή