Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

ΔΕΒΘ 2008

Στιγμιότυπο από την περσινή έκθεση.


Πέρσι είχα γράψει μετά την επίσκεψή μου στην έκθεση. Φέτος είπα να γράψω πριν. Όχι τίποτα άλλο, μπας και το δει κανένας άνθρωπος και πάει δηλαδή. Λογικά, θα είμαι κι εγώ εκεί.

Από αύριο Πέμπτη 29 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουνίου, στα περίπτερα 13-14-15 των εγκαταστάσεων της Helexpo, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ (10 το Σάββατο), με τιμώμενη χώρα (θεσμός που ξεκινάει φέτος) τη Γαλλία και θεματική έκθεση το πολιτικό βιβλίο, η έκθεση έχει βαλθεί να μπει στο πρόγραμμα όλων των Σαλονικιών.

Δεκάδες εκδηλώσεις, πολλοί συγγραφείς, χιλιάδες βιβλία και όλοι οι εγχώριοι εκδοτικοί οίκοι, αντιπροσωπίες από 50 ξένες χώρες και μια τεράστια παιδική γωνιά θα βρίσκονται εκεί για όσους αγαπούν το βιβλίο. Περισσότερες λεπτομέρειες στο site της διοργάνωσης. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει μια προσπάθεια που είναι καινούργια ακόμα, όμως κάθε χρόνο κάνει βήματα προς τα μπροστά. Θα χαρώ πολύ να δω οικογένειες και νέα παιδιά.

Ας κλείσω με μια ακόμα ευχή: Του χρόνου, ας είμαστε κι εμείς εκεί με ένα laptopάκι, να συστήνουμε στους επισκέπτες το Bookcrossing! :-)

2 σχόλια: