Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Κλήσεις προς Ην. Βασίλειο

Προσπαθώ να ανακαλύψω τον πιο συμφέροντα τρόπο να τηλεφωνώ από εδώ στο Εδιμβούργο και να μην ακούω τα δευτερόλεπτα να πέφτουν μέσα στο μυαλό μου και να κάνουν ήχους κερμάτων. Όχι γενικά κερμάτων δηλαδή, εγώ 2€ ακούω.

Κυρίως με ενδιαφέρει από σταθερό εδώ σε κινητό εκεί. Οι χρονοκάρτες του ΟΤΕ κάνουν και για κινητά εξωτερικού; Εκνευρίζομαι πολύ που στο site τους λένε ουσιαστικά 2 διαφορετικά πράγματα.

So, κανένας άνθρωπος να βοηθήσει;

8 σχόλια:

  1. Αμεση βοηθεια! λοιπον: ο πιο οικονομικοσ τροπος ειναι μεσω voip και οχι με το skype αλλα με αλλα προγραματα. Εγω χρησιμοποιω το voipdiscount, το οποιο εχει χαμηλοτερεσ χρεωσεις. Και επισης, σοθ επιτρεπει να περνεις σταθερα αγγλιας και ελλαδας χωρις χρεωση! Για δες το!

    http://www.voipdiscount.com/en/

    υπαρχει και το freecall με πιο φτηνο ακομα κινητο αγγλιας αλλα χωρις δωρεαν σταθερα ελλαδας. Διαλεγεις και παιρνεις
    http://www.freecall.com/en/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να 'σαι καλά Marvin, χίλια ευχαριστώ! Αμεσότατη βοήθεια!

    Το κοιτάζω ήδη. Και μιας και η διαφορά είναι μεγάλη στα κινητά της Αγγλίας (0.214/m το VoipDiscount, 0.119 το FreeCall) καταλήγω μάλλον στο 2ο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για κινητά σε Αγγλία δεν ξέρω, αλλά για σταθερά υπάρχει και το skype με unlimited calls προς μία (ή περισσότερες) χώρες σε πολύ χαμηλή τιμή, της τάξης των 2-3 ευρώ αν θυμάμαι καλά το μήνα. Για κινητά έχει rate που δε θυμάμαι.

    Επίσης για σταθερά υπάρχουν απ' όσο ξέρω εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας που στις υπηρεσίες τους περιλαμβάνονται δωρεάν κλήσεις προς διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων η Αγγλία. Αυτό η επιλογή βέβαια είναι αρκετά πολύπλοκη, απλά την αναφέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi episimes eortastikes ekdiloseis fetos tha diarkesoun apo 27 Noemvri ews 25 Dekembriou

    oi vitrines tha xoun stolistei way before :P

    Gia perissoteres plirofories, an theleis perna apo:

    http://www.edinburghschristmas.com

    kai ena oraio video presentation tis polis mporeis na vreis sto:
    http://www.edinburgh.org/video/

    Me to kalo na aneveis & fàilte! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι φίλοι μου πήγαν για μεταπτυχιακό έξω έβαλαν (και είπαν σε φίλους, αμόρε, κλπ. να πράξουν ανάλογα) το skype.
    www.skype.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι όντως γιατί δεν σε συμφέρει το skype? βέβαια θα μιλάς από pc προς pc ή σταθερό αλλά είναι απεριόριστο κ χωρίς καμία χρέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Γκρινιάρης
    Πραγματικά είναι καλή φάση το Skype για σταθερά, αν και δεν ψάχνω κάτι τέτοιο, αφού αμέσως μόλις θα υπάρξει σταθερό θα υπάρξει και internet, οπότε pc to pc είναι δωρεάν και άρα το προτιμώ. Για κινητά πάλι, το rate είναι 0.236€, αρκετά ακριβότερο από τις voip που κοίταξα.

    @The Espressionist
    Να'σαι καλά! Θα κοιτάξω και το site και το video και ελπίζω να έχεις δίκιο κι εσύ για τους way before στολισμούς της πόλης.

    @Nathalie
    Στην περίπτωσή μου όμως, δε βολεύει τόσο. Thanks όμως!

    @elpis
    Μωρέ, το δικό μου θέμα είναι το κινητό. Αλλιώς το skype έτοιμο το 'χω! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδιά προσπαθώ με το Voipdiscount να ξεπεράσω το φράγμα των 3 λεπτών και δεν μπορώ! Αν κι έχω πληρώσει για 120 μέρες, συνέχεια με κλείνει, με πετάει έξω στα 3 λεπτά!
    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή