Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

AKA (...ταμάκατα σούκουτου μπε)

Όχι, δε θα κάνω post για τα Λαχνίσματα, απλά ένα συμμαζεμένο αχταρμά με απ' όλα (χωρίς κρεμμύδι).

- Βόλος! Το πρώτο μιας (ελπίζω) μεγάλης σειράς εκδρομών που διοργανώνουμε σαν Θεσσαλονικείς Bookcrossers, ήταν το μεγαλύτερο μάζεμα, εκτός συναντήσεων Αθηνών και Θεσσαλονίκης και συνεδρίων, που έγινε ποτέ! Ο Βόλος, η Λάρισα και η Αθήνα έστειλαν τους εκπροσώπους τους και τα Τσίπ'ρα στο Βόλο έρεαν σε μεγάλους αριθμούς.

- Το ίδιο και τα βιβλία που αφήσαμε εκεί, αυτός άλλωστε είναι ο πρωταρχικός σκοπός μας. Όποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για το πως περάσαμε, εδώ το link στο forum μας. Επόμενη εκδρομή, 18 Οκτωβρίου Καβάλα.

- Next on Λογική της πλάκας: Σειρά οδηγών για το Bookcrossing. Τι είναι, γιατί είναι, τι θα πει bookring και γιατί με νοιάζει, πόσα βιβλία μπορώ να αφήσω, πόσο cool είμαστε εμείς οι bookcrossers, τα 5 Π (Πως, Που, Πότε, Ποιός Πούστης) και άλλες ερωτήσεις θα απαντηθούν. Αναμείνατε...

- Επειδή είχα ζητήσει στο προηγούμενο post βοήθεια για τις φτηνότερες κλήσεις προς κινητά στην Αγγλία, να κάνω το σχετικό update: Δουλεύω πια δοκιμαστικά το PoivY, στο οποίο φόρτωσα credit 10€, πληρώνοντας 12.5€. Οι χρεώσεις είναι αρκετά καλές: 0.06€ για κάθε λεπτό (άρα εγώ το πληρώνω ουσιαστικά 0.075€, αν υπολογίσω τι πλήρωσα και όχι το credit) και 0.04€ (άρα ~0.05€ από την τσέπη μου) το sms. Ακόμη, όταν θα έρθει η ώρα να παίρνω σε σταθερό UK, θα είναι δωρεάν. Έχω ένα θέμα με το lag στη σύνδεση, αλλά όσο συνεννοούμαστε, δεν πειράζει.

- Μιας και έχουν αρχίσει τα posts, ας ξαναδώσω επίσημα το νέο blog της Δάφνης από το Εδιμβούργο. Ήδη υπάρχουν και λίγες photo. Μου έχει υποσχεθεί και περισσότερες βέβαια! :-) Το βρίσκετε στο http://deadendmind.blogspot.com.

- Η συλλογή μου των βιβλίων του King από τις εκδόσεις του Hodder (είπαμε, αυτά με το όνομα του συγγραφέα να πιάνει πάνω από το μισό βιβλίο, κάθε φορά και σε διαφορετικό χρώμα) επεκτείνεται αργά αλλά σταθερά. Μετά το Lisey's Story, ακολούθησαν το (αγαπημένο) Hearts In Atlantis και το Duma Key. Πάμε δυνατάααα!

- Έτσι δυνατά, όπως πήγανε και τα παιδιά στους Παραολυμπιακούς. Το 2004 είχαμε 20 μετάλλια (3-13-4) ενώ φέτος η άνοδος συνεχίζεται με 24 (5-9-10), στους αγώνες που εντύπωση προκαλεί η παντοδυναμία των Κινέζων αθλητών (211 μετάλλια σε σύγκριση με τα 102 της δεύτερης Μ.Βρετανίας).

- Πήγα Αφιέρωμα Στον Σύγχρονο Ιταλικό Κινηματογράφο (ε, με παρέα, τι; μόνος;) και είδα το Io non ho paura. Magnifico!

- Η αναζήτηση εργασίας εντείνεται ξανά. Αν θα δούμε φως; Θα φανεί...

- Ok, κάτι πρέπει να κάνω, χρειάζομαι καινούργιο εξωτερικό σκληρό. Δε χωράει πια τίποτα. Έχω μαζέψει σειρές να βλέπω για 3 χρόνια νύχτα-μέρα! Αλλά προχωράει και η συλλογή με τα Short Animations. Έχω μια τρέλα με αυτά, το έχουμε πει ποτέ;

1 σχόλιο: